GRUNDUTBILDNING

Nagelterapeut Den perfekta salongsnageln

Vår grundutbildning till nagelterapeut är SANSA godkänd vilket innebär att den är kvalitetskontrollerad.


Vi har 90 timmar lärarledda lektioner då vi jobbar både praktiskt och teoretiskt. Utöver det ska du öva hemma på ca 8 modeller. Vi jobbar individuellt efter varje elevs behov.


Varför är det viktigt att du går en godkänd utbildning? För att vi följer lagar och regler så att du kan jobba säkert för dig o dina kunder. Samt att du efter utbildningen kan gå vidareutbildningar vart som helst i världen och köpa vilka proffsprodukter du vill.

Du lär dig arbeta med vår klassiska gel och du kommer att få en WORKSHOP med POWERGEL, som är flexibel som en gele men stark som en akryl. Är du sedan även intresserad av att lära dig akryl kan du gå vår påbyggnadskurs till akryl efter avslutat utbildning. Du lär dig bygga på både mall och tipp. Vi lär oss att göra den perfekta lackade nageln, Babyboom, Fransk Manikyr och Reverse med inlayer. Allt som du som terapeut kommer att jobba med på dina kunder.

I utbildningen ingår ett stort produktpaket värt över 15.000kr och även maskinfilskunskap.

Efter avklarad teoretiskt och praktiskt prov blir du certifierad nagelterapeut.

Vi finns alltid för dig som ett stöd och support efter avslutad utbildning och så länge du vill.

Nagelterapeututbildningen innehåller: Hygien, Anatomi, Kemi, Naglarnas sjukdomar och åkommor, Manikyr, Applicering av konstmaterial, Dekoration, Produktkunskap, Salongens ABC, Marknadsföring, sociala medier och starta eget.


Totalpris 34.000kr inkl material för 15.000kr

En anmälningsavgift på 5000kr betalas vid anmälan för att säkra din plats på kursen. Resterande betalas enligt överenskommelse.

 

KURSSTARTER

Grundutbildning 2022

17 Januari

4 Plaster kvar

-----------------------

2 Maj

XX4 Platser kvarXX - 2 Platser kvar

-----------------------

12 September

4 Platser

-----------------------

31 Oktober

4 Platser

A11AF18B-9F57-4B35-A17D-50573EE3F623_edited_edited.jpg